Santa asks PRIME

Moș Crăciun, ajuns acasă foarte târziu, este întrebat de spiridușii săi îngrijorați cauza pentru care a lipsit atât de mult. El se așează în fața șemineului, își scoate agenda și începe să le povestească spiridușilor despre niște tineri pe care i-a întâlnit în drumul său.

  Mergeam spre casă, mă grăbeam. În drumul meu am fost captivat de un grup de tineri atât de diferiți, dar atât de uniți. Râdeau și se putea observa foarte ușor că se bucurau de faptul că sunt împreună. Pe acești tineri i-am îndrăgit din prima secundă și mi-am dat seama că vreau să-i cunosc mai bine. Într-un final, am decis să vorbesc cu fiecare, mi-am făcut curaj și i-am salutat. Aceștia au fost super prietenoși și mi-au propus să mergem să vorbim la cea mai apropiată cafenea. 

PR Tea & Ad Cookies– Cu telefonul în aer, căuta poziția perfectă pentru a surprinde în story-ul său atmosfera caldă a cafenelei. „Oare ce își dorește cu adevărat de Crăciun?” Fără să stea pe gânduri, a spus că și-ar dori să se relaxeze citind o carte bună, care să o inspire. În anul următor își propune să se implice în cât mai multe proiecte și să organizeze evenimente cu cât mai mulți participanți. 

 PR & Ad Fair– O fată creativă și foarte spontană, având simțul umorului foarte dezvoltat, îi place să fie în centrul atenției și adoră să își facă prietenii să radă. Are și multă, multă energie. Când am întrebat-o ce își dorește, mi-a răspuns că vrea să își găsească un job care să o reprezinte, la care să meargă cu plăcere și să avanseze foarte mult în cariera sa. Prietenii spun despre ea că este o persoană plină de surprize și că iubește să-i surprindă cu mici cadouri.  

CNSC– Este un tip super interesant, mereu în pas cu moda, foarte pasionat de tehnologie și la curent cu noutățile. E un tip destul de serios, dar nu ezită niciodată să râdă la o glumă bună sau să își amuze colegii cu bancuri inteligente. Îi place să stea pe Reddit, asculta podcasturi și vizionează tot felul de videouri cu tips & tricks pe YouTube. Își dorește să evolueze constant, de aceea citește în fiecare săptămână câte o carte și consideră că orice zi în care nu a învățat ceva e o zi pierdută. Nu îi place plafonarea, de aceea iubește tot ceea ce este inovativ și caută împrejurări care să îl provoace și să îl dezvolte cât mai mult. De Crăciun își dorește o carte despre public speaking și o ocazie de a călători în întreaga lume alături de sora sa. 

PR– Îi place să fie la curent cu toate trendurile, mai ales cu cele din domeniul Comunicării. Își dorește să fie cea mai bună în acest domeniu. Se vede că face totul cu pasiune. Mi-a fost foarte ușor să comunic cu ea, cred că acest lucru se datorează firii sale plăcute și felului ei de a fi. Făcea ca discuția să decurgă foarte ușor și nici nu am realizat cât de târziu era. Dorințele ei pentru Moșul sunt: cât mai multe idei faine pentru următoarele proiecte, un concept catchy pentru revista sa și colaborări cu influenceri. 

 HR– Stătea în picioare gesticulând energic și parcă ținea un număr de stand-up comedy. Toți râdeau. Mi-am dat seama că iubește petrecerile imediat ce am citit textul de pe tricoul său „party animal”. În mână avea o doză de bere și le povestea colegilor despre ultima experiență pe care a avut-o la serviciu, atunci când a contactat noi sponsori. Iubește să danseze și după această descriere ați crede că e un tip cu capul în nori care petrece în fiecare zi. El este, de fapt, o persoană inteligentă și responsabilă. De Crăciun își dorește multe momente petrecute alături de prietenii săi, o excursie la munte, dar cel mai mult îi surâde ideea de a fi promovat la job. 

Marketing- Un tip cu ochelari și cu o privire serioasă tasta de zor pe laptop. Prietenii încercau să îi atragă atenția, și îl tachinau: „ El nu are buton de off, cred că e workaholic. Mereu își completează taskurile înainte cu o săptămână de deadline.” Aceste vorbe îmi dau de înțeles că este foarte muncitor și perseverent, făcând totul cu pasiune. Iubește să călătorească și să meargă la toate festivalurile. Își dorește un aparat de fotografiat profesional, pentru că adoră să surprindă peisaje deosebite atunci când vizitează locuri noi. 

Events– Nu ratează nicio expoziție și niciun eveniment din domeniul Comunicării. În timpul liber surprinde cu ajutorul aparatului cele mai frumoase si naturale fotografii. Mi-a spus că își dorește foarte mult noi oportunități și să ajungă la cele mai populare evenimente din întreaga lume, pentru a învăța din propria experiență ce înseamnă un eveniment reușit. De asemenea, pe plan profesional își dorește ca anul ce urmează să organizeze cel mai popular eveniment și cel mai îndrăgit de către oamenii din domeniul Comunicării.  

Art– Un tip îmbrăcat colorat, ce-ți atrage atenția imediat, cu un look foarte fresh. Are mereu un ghiozdan în care își ține laptopul pentru că iubește să facă ilustrații în Adobe Illustrator. Iubește tot ceea ce înseamnă design, are un caiet în care își schițează prietenii, apoi îi transformă în personaje de benzi desenate. Este creativ, are non-stop idei și noi concepte, își vopsește mereu parul în diferite culori. Este sfătuitorul grupului și are multă răbdare. De Crăciun își dorește o tabletă grafică și un print de Picasso pe care să-l poată agăța pe peretele din atelierul său. 

Articol scris de: Ioana Costinescu, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *