Say hi to the new #humansofPRIME!

În unul dintre articolele trecute vă povesteam cum a fost la Noaptea ONG-urilor studențești, unde am întâlnit studenți energici, creativi și puși pe treabă și vă invitam să ne rămâneți pe aproape pentru a vedea ce urmează. Astfel, după ce au trecut cu bine de primele interviuri și de etapa proiectului P, în care au avut de gândit, împreună cu o echipă, o campanie de promovare pentru un produs amuzant, cei dornici de a deveni #humansofPRIME au ajuns la interviurile pe departamente și evenimente.

 

 

La aceste ultime interviuri, în funcție de cele mai importante aspecte ale activității lor, fiecare dintre departamentele și evenimentele din cadrul asociației a avut o serie de probe, scopul fiind de a-i cunoaște mai bine pe aspiranții la poziția de #humanofPRIME. Departamentul Events și-a așteptat „candidații” cu bomboane, zâmbete și multă voie bună, dar și cu probe care testau creativitatea și abilitățile. Astfel, după ce am aflat cum ar ieși dintr-o situație mai puțin plăcută, am vorbit despre activitatea departamentului și am ascultat cele mai trăsnite mesaje de promovare pentru cele trei evenimente organizate de noi, am trecut la o activitate mai plăcută și mai potrivită timpurilor în care trăim: am făcut poze drăguțe.

După ce am cunoscut mulți oameni interesanți, inovativi și entuziaști am reușit să construim, zicem noi, cea mai cool echipă. Așa că stați cu ochii pe noi, în anul PRIME-ist care urmează, deoarece super echipa Events vă pregătește super evenimente la care nu aveți cum să vă plictisiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *