Sfârșit de vară: Evenimente în aer liber

În ultimul articol  am văzut că organizarea unui eveniment nu este atât de simplă precum pare, iar pașii pe care e nevoie să-i urmeze organizatorii sunt numeroși. Pentru moment, lăsăm acest subiect și schimbăm un pic firul discuției.

După lunga perioadă a înscrierilor la facultate sau masterat, a examenelor, confirmărilor și a stresului care părea că nu mai dispare, în sfârșit, vacanță!

Vremea a fost cam schimbătoare vara asta, dar evenimentele în aer liber încă sunt o variantă excelentă de a te relaxa și de a descoperi lucruri noi. Dacă sfârșitul verii te găsește prin București, ți-am pregătit mai jos o listă cu evenimente la care poți merge singur/ă sau cu gașca ta de prieteni.

Cinema de vară #PePromenada

Dacă ești un cinefil înrăit, ce-ai spune de o alternativă a cinematografului clasic? Cei de la Promenada te așteaptă pe terasa mallului, în fiecare luni, pentru a viziona o serie de filme care te vor ține cu sufletul la gură! Proiecțiile au loc după ora 21:00, până la începutul lunii septembrie, iar dacă vrei să consulți întregul program sau să afli mai multe detalii, dă click aici.

 

Paramount pe Acoperiș

Cu o invitație pentru persoanele în căutare de o experiență neconvențională vin și cei de la Deschis Gastrobar şi Paramount Channel Romania. Aceștia te invită să vezi filmele sub stele la cea mai mare altitudine din București, în gastrobarul Deschis. Proiecțiile cinematografice au loc în fiecare luni, începând cu ora 21:00, până la sfârșitul lunii august.

 

Eden Urban Festival

Când vine vorba despre artă, agitația din oraș se transformă în muză, iar dacă vrei să vezi cum este pusă în valoare, fă o plimbare până la Grădina Eden între 31 august – 2 septembrie și bucură-te de Eden Urban Festival. Te așteaptă multe surprize: de la expoziții de artă, design, fotografie la concerte live, teatru și proiecții cinematografice.

 

Festivalul Bucureștii lui Caragiale

Între 27 august și 2 septembrie, Parcul Cișmigiu este locul în care te poți bucura de atmosfera orașului de altădată. Aflat la a VII-a ediție, Festivalul Bucureștii lui Caragiale îți oferă prilejul de a lua parte la o serie de spectacole de teatru, concerte, recitaluri, ateliere creative și multe alte activități conexe care te vor ajuta să cunoști o epocă aparte.

World Experience Festival 2018 – Sunetele Lumii

Dacă ți se pare o idee grozavă să cunoști diversitatea culturală mondială prin intermediul muzicii și al sunetelor, atunci nu poți lipsi de la World Experience Festival. Aflat la a patra ediție, festivalul oferă ocazia tuturor celor interesați de a descoperi tainele fiecărei țări și civilizații participante, adunând în același loc arta, creativitatea, aromele și tradițiile din întreaga lume. Festivalul are loc la ARCUB (Hanul Gabroveni), începând cu 3 septembrie până pe 9 septembrie, iar în Parcul Titan, între 7 și 9 septembrie.

 

Îți mai spunem doar că intrarea la evenimente este liberă, iar tot ce-ți rămâne de făcut e să te distrezi. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *