SocialPedia 45: Totul despre „Social Media Trends 2023” cu Raluca Radu, Cristian Manafu și Diana Mihăilă


„Social Media Trends 2023” este tema ediției 45 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza offline, pe 7 februarie 2023, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR.ro și Fondator și Managing Partner MTH Digital, Cristian Manafu, Trainer și Consultant în social media, Diana Mihăilă – Primul Master Professional Organizer din România.

Social Media este într-o continuă schimbare, iar modificări ale algoritmilor apar în fiecare lună pentru toate platformele sociale. În plus, sunt introduse noi opțiuni, iar specialiștii care lucrează în digital trebuie să fie mereu informați.

Pe lista de tendințe ale anului 2023 se numără campaniile cu micro-influenceri, conținutul video scurt, meme-urile, creșterea social commerce-ului, discuțiile despre sustenabilitate și incluziune și evoluția AI-ului.

La SocialPedia 45 discutăm despre cele mai noi trenduri în social media, digital marketing și ecommerce, dar și despre metode eficiente de organizare timpului și muncii pe parcursul anului 2023.

La eveniment se vor aborda toate aceste subiecte alături de speakeri:

  • ●     Care sunt trendurile anului 2023 în social media?
  • ●     Ce funcționează cel mai bine în 2023 în digial marketing?
  • ●     Care sunt tendințele anului în ecommerce?
  • ●     Cum construim campanii de comunicare eficiente în 2023?
  • ●     Cum comunicăm relevant pentru audiența noastră în 2023?
  • ●     Cum ne organizăm mai bine munca și timpul în 2023?

„2023 a venit cu o mulțime de schimbări pentru marile platforme de social media. De aceea, începem anul cu o primă ediție SocialPedia dedicată trendurilor în social media și ecommerce. Aducem informații noi și relevante pentru specialiștii în digital. Tot pentru ei oferim și sesiunea de organizare și planificare. Pentru că atunci când lucrezi în social media ai nevoie, cu siguranță, de un plan bine pus la punct pentru a termina la timp lista de „to do” și pentru a putea să te bucuri de timp de calitate offline.”, declară organizatoarele evenimentului.

Înscrierile gratuite se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-45/      

Despre Speakeri

Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR.ro și Fondator și Managing Partner MTH Digital

Raluca Radu este Fondator și Managing Partner MTH Digital – agenție de digital marketing full-service care numără peste 30 de specialiști – și Country Manager ANSWEAR. În 2022 Raluca a primit premiul pentru cea mai bună campanie de marketing în cadrul CONAF. Având o experiență de peste 18 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de business din România în ceea ce privește digitalizarea afacerilor, fiind trainer de marketing online din 2015 și bucurându-se până în prezent de ghidarea a peste 3000 de absolvenților în cadrul cursurilor organizate de ea ca trainer.

Raluca este de asemenea consultant în zona de strategie și marketing online pentru business-uri din domenii variate. În trecut, ea s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online în cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. Absolventă de Automatică și Calculatoare și pasionată de matematică, Raluca este convinsă că datele și logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

Cristian Manafu, Trainer și Consultant în social media

Fost jurnalist în presa de business, Cristian Manafu este unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de evenimente business-to-business din țară. Din 2008, activează ca trainer și consultant în social media. Urmându-și pasiunea pentru marketing și mediul digital, Cristian urmărește de peste 15 ani noile tendințe în social media și comunicare online, pe care le documentează pe blog sau le prezintă în conferințe și training-uri.

Diana Mihăilă – Primul Master Professional Organizer din România

Diana este primul Master Professional Organizer din România, autor și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1), matinal lider de audiență.

Este, de asemenea, creatoare a unei metode de organizare dedicată părinților cu copii mici și a unui program de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor și a spațiilor casei, ce a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă (#MareaOrganizare).

Diana este fondatoare a celei mai mari comunități de profil din România, recunoscută în cadrul Facebook Women Community Leadership Meeting,

Varșovia și premiată la Gala Digital Divas, în categoria Best Women Communities.

A fost jurnalist de televiziune și de business.

Powered by MTH Digital

Partener media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Despre SocialPedia

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De 15 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 15 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De doi ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *