SocialPedia 57: Celebrăm Luna Martie alături de trei femei puternice, care schimbă lumea: Miruna Ioani, Oana Bulexa și Andra Pintican

„Women’s Power in Digital” este tema ediției 57 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 12 martie 2024, de la ora 18:30.

         Speakerii acestei ediții sunt: Miruna Ioani – Blogger, Oana Bulexa – Executive VP, MSL Romania & Managing Partner, MSL The Practice și Andra Pintican – Povestitor cu ROST.

Sărbătorim Luna Femeii cu o ediție specială SocialPedia și invitate inspiraționale. Discutăm despre ce înseamnă să lucrezi, ca femeie, în social media și digital, cum poate o comunitate de femei şi mame sã schimbe vieți și descoperim povești de succes. 

SocialPedia 57 pune în spotlight trei femei care inspiră prin propria lor prezență, cu super experiență, gata oricând să ofere sfaturi și să ajute. Care se reinventează în mod continuu, sunt puternice și lideri în domeniile lor. 

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakerițele noastre:

  • Cum arată pentru femei piața muncii în domeniul digital în România? 
  • Ce înseamnă să conduci una dintre cele mai importante agenții de comunicare din România, ca femeie?
  • Cum începi o carieră în digital că femeie?
  • Cum creezi conținut relevant în social media și cum te adaptezi noilor vremuri și rețele sociale?
  • Ce trebuie să știe creatoarele de conținut aflate la început de drum? 

„A devenit o tradiție să dedicăm luna martie femeilor puternice din digital, care schimbă lumea din jurul lor prin acțiunile pe care le fac. Speakerițele de la SocialPedia 57 au povești care merită spuse. Au cariere pe care și le-au construit singure. Au reușit prin propriile forțe, într-o lume dominată, încă, de bărbați. Suntem nerăbdătoare să le descoperim.”, declară organizatoarele evenimentului.

Înscrierile gratuite se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-57/        

Despre Speakeri

Miruna Ioani, Blogger

Miruna Ioani, cunoscutã autoare  a ”Și blondele gândesc”, care a ridicat un blog fără SEO, o pagină de Facebook fără poze cu pisici, un cont de Instagram fără filtre și unul de TikTok fără să dea din buric. De un an a înființat the Sisterhood Society, un empowerment hub pentru femei.

Ne povestește despre cum mindsetul infinit pe internet și cum poți rezista când totul se schimbă în jur.

Oana Bulexa – Executive VP, MSL Romania & Managing Partner, MSL The Practice

Oana Bulexa are peste 20 ani de experiență în mass media și comunicare. A lucrat mai întâi ca jurnalist de presă scrisă și în televiziune, apoi a devenit consultant de PR. În 2007 a intrat în echipa MSL The Practice, iar din 2013 este Managing Partner al agenției. Începând din 2023 a devenit și Executive VP MSL România, care include deja 2 agenții – MSL The Practice și MSL Consultants, și care urmează să dezvolte alte 2 branduri specializate. I-au trecut prin mâna unele dintre cele mai cunoscute campanii realizate de agenție, premiate la Cannes Lions, Global Sabre Awards, IPRA Golden World Awards, EMEA Sabre Awards, European Excellence Awards și alte competiții importante. Datorită performanțelor profesionale deosebite, a fost invitată ca jurat în numeroase competiții locale și internaționale, printre care Romanian PR Award, EMEA Sabre Awards, Cristal Festival, Stevie Awards sau Eurobest.

Andra Pintican – Povestitor de ROST

Andra susține aprofundarea înțelegerii de sine prin neuro-spiritualitate și a ajutat mii de români prin metoda ROST sã îşi gãseascã sensul în viațã și muncã.

Partener media: Kiss FM 

Parteneri media: Zile şi Nopti, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, PRIME Romania, VIP Romania, Zelist Monitor, Content Marketing Romania, Spotmedia.ro, Ecompedia, Skeels, Olivian.ro, Lumea SEO PPC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Despre SocialPedia

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De 16 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 17 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De cinci ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie, iar de anul acesta conduce departamentul de social media unei agenții de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *