Stalinskaya – Puterea stă în fiecare student

Te-ai gândit vreodată că poate exista o asemănare între un brand cu o tradiție mai veche de un secol și un student, cu o tradiție de multe ore nedormite în timpul sesiunii, dar totuși cu rezultate bune? Iți spunem noi că există!

Stalinskaya este o vodkă perfectă, care își urmează rețeta cu strictețe, păstrându-și puritatea, caracterul și puterea. Brandul se aseamănă cu noi mai mult decât îți poți imagina. Stalinskaya preferă să inducă ideea de relaxare, atunci când avem nevoie de o pauză, dar totuși de deținere a controlului. Stalinskaya stă în putere, iar puterea stă în mâinile noastre.

Garant al calității și al excelenței gustului, încă de la lansare, Stalinskaya își propune să fie alături de cei puternici, care au curajul să riște în momentele oportune și care își pot transforma visurile în realitate.

Astfel, aceştia au fost alături de noi la unul dintre cele mai importante evenimente interne PRIME România – teambuildingul „Școala de Iarnă”. În fiecare an, membrii se reunesc într-un loc îndepărtat de zgomotul și aglomerația capitalei, fiind dispuși să lege noi prietenii și să creeze momente memorabile.

Calitate, tradiție, puritate și putere – acestea sunt valorile pe care Stalinskaya le promovează și care s-au îmbinat perfect cu cerințele noastre. Astfel, zilele petrecute în cadrul Școlii de Iarnă au devenit unele pline de semnificație și energie, relaxante, dar totuși marcate de libertate – libertatea de a decide, de a alege, de a-ți trăi viața așa cum îți dorești – la fel cum și Stalinskaya te îndeamnă să o faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *