Studenta din anul I

Etapele de tranziție sunt mereu dificile. Mi-a luat un an întreg să mă acomodez la liceu. Acum sunt studentă, am trecut la următorul nivel. Surprinzător, m-am adaptat repede acestei noi situații. Cumva, personalitatea mea exuberantă a ieșit la iveală odată cu începerea anului universitar. Mi-a fost mult mai ușor să-mi găsesc un grup în care să mă integrez. Cred că asta e cheia până la urmă: să fii deschis provocărilor. Da, facultatea este o mare provocare. Îți pune abilitățile sociale la încercare în fiecare zi. Vedeți voi, aici sunt oameni din toate colțurile țării. Trebuie să-i abordezi în mod diferit, să te pliezi pe caracterul lor. Mental ești supus unor teste, în cadrul cursurilor. Dar cu o cafea mare le faci față cu brio.

Partea bună cu studenția este relația asta de ajutor reciproc. Tu îi dai cei mai buni ani ai tăi și ea îți oferă o educație high level și niște experiențe unice. O să vă împărtășesc una dintre ele, că-s tare mândră cu ea. Asociația PRIME România este acum o activitate săptămânală pentru mine. Mi-am propus să încep în forță anul, așa că am aplicat imediat ce am auzit de ea. Mi s-a spus că este un cadru friendly și funny, iar acum pot să vă garantez asta. O simt pe propria-mi piele. Creativitatea și ideile îndrăznețe sunt baza pe care PRIME se clădește. Ce mediu mai bun în care să-mi pun la bătaie talentele? Acești #humansofPRIME valorifică în cel mai autentic mod aptitudinile bobocii care intră în organizație. Dovadă stau toate departamentele și evenimentele care există în cadrul asociației. Dacă ai dorit vreodată să te regăsești în munca ta și să explorezi noi domenii, PRIME te așteaptă. Pe mine asta m-a convins de la bun început. Pe lângă toate proiectele originale care se concep aici, am vrut să fac parte din ceva uman. Ceva ce ar putea completa piesa lipsă a existenței mele studențești. Am vrut să aparțin cuiva și să pot simți că mi-am găsit locul.

Aparțin și de facultate, totuși. Duc o viață de boboc până la urmă anul acesta. Am luptat să fac ce-mi place și am reușit. Învăț atât de multe lucruri faine și tot ce îmi doresc este să experimentez din tot ce mi se oferă. Nu știu cum e în sesiune. Nu-mi doresc să aflu. Dar până atunci studenta din anul întâi vă invită să gustați din viața universitară.

 

Articol scris de: Mădălina Badea, PR Executive & PR Tea & AD Cookies Organizer
Sură foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *