Studenta din anul II Piesa a cincea – Experimentează

Știu că v-am ținut cam mult în suspans, dar sper că ultimul articol, implicit seria de anul acesta, să vă fie de folos în studenție. Vom face un mic recap pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra poveștii anului doi.

Am început anul puțin temători, dar cu un vibe pozitiv și o dorință de a depăși orice fel de provocări am întâmpina pe drum. Să nu mai vorbim de a trece barierele. have faith in you that you’ve gone crazy, just once. Și prin asta vreau să spun că eu sper, ca voi, să fi riscat. Sper că ați spus pas monotoniei din viața voastră și ați încercat ceva nou. Chiar dacă nu a fost o săritură cu parașuta.

Dacă ați ajuns până aici e clar că nu duceți lipsă de imaginație, deci ati inventat voi ceva. Nu poți să dobori recordul comenzilor dintr-un local fără să creezi ceva. Sau să rămâi zen când un invitat îți dă peste cap programul, ori să te repliezi after a bad day. Pentru aceste lucruri este nevoie de o motivație de fier, cu care este posibil să fi dus o luptă pentru supremație.

Ultima parte a acestui puzzle început acum câteva luni se referă foarte mult la voi. Dar nu la voi echipa, departamentul, grupa sau micuța familie care ați devenit. Ci la voi, individual, pentru că unele lucruri trebuie să le faci singur. Cred că asta e cea mai înspăimântătoare parte a studenției, să realizezi că maturitatea presupune și puțină solitudine. 


Până să ajungem la ultima piesă aș vrea să vă mulțumesc pentru încă un an plin de evenimente minunate. Poate voi nu v-ați dat seama, dar eu am văzut cum ați aplicat toate celelalte patru piese în munca voastră. Sper că le-ați folosit și la facultate de asemenea. La capitolul petreceri nu ați dezamăgit nici de data aceasta. Adevăratele prietenii se leagă între două beri și o melodie, când e frig afară, iar dinăuntru răsună muzica în boxe. Trebuie să recunoaștem că fără organizarea echipei din spate, SDI ar fi avut o stea în minus. În ceea ce privește teambuildingurile & other partiesvibe-ul e dat din interiorul departamentului și al evenimentului. 

 

Fiecare departament și eveniment a strălucit în felul lui unic și a reușit să ridice ștacheta așteptărilor undeva la stele. To the moon and never back, le spun și eu actualilor membrii ai boardului și viitorilor coordonatori. O să dau puțin din casă și o să vă spun că uneori există haos, fulgere temperamentale și bule de necunoscut, care se sparg spontan. Dar este în regulă, chiar și Hercule a trecut prin mai multe încercări. Nu l-au omorât, dar cu siguranță l-au întărit. 


Ceea ce tot încerc eu să vă spun este că fiecare trainee sau membru din noul board, student, ori tânăr în plină ascensiune, trebuie să experimenteze. Face parte din procesul maturizării să dai piept cu necunoscutul, singur. Fie că ești în pragul unui examen și nu știi ce presupune, fie că abia ai aterizat în studenție sau ești proaspăt absolvent și habar n-ai ce îți rezervă viitorul, ai această opțiune a alegerii. Tu alegi cum o să fie parcursul tău mai departe, iar pentru asta trebuie să experimentezi granițele orizontului. 

Lucrul ăsta se face de obicei singur, pentru că altfel nu îți poți da seama dacă într-adevăr poți. Nu confunda prietenia sau colegialitatea cu dependența. Dacă vei sta mereu în umbra grupului, de unde știi cât de tare poți să strălucești? Poate îți va părea ciudat să te duci la un concert singur, să te muți într-un oraș nou singur, să aplici pentru un job sau un internship fără cel mai bun prieten, sau să iei decizii fără să mai ceri păreri și sfaturi. Thats how life works

Adulthood sucks sometimes, dar dacă nu ar fi așa nu ne-am maturiza niciodată. (Nu-i spuneți asta copilului meu interior. Nu o să mă mai lase să mă uit la desene.) So, chiar dacă sunt adepta poveștilor pline de suspans, e timpul să vă dezvălui epilogul. Dacă v-ați provocat, ați riscat, inventat, v-ați motivatși, în final, ați experimentat, ar trebui să știți deja că răspunsul puzzle-ului este prime.
 
Doesn’t ring a bell? Of course notmy bad. Locul unde puteți găsi piesele este în PRIME, unde înveți cum stă treaba cu studenția, maturitatea și relațiile dintre familii. Nu contează de unde vii sau ce vrei să te faci când o să fii mare. Dacă ai una dintre piese deja pe tablă, ești cu siguranță un human of PRIME.

Până când ne vom reciti cândva, undeva… 

XOXO,
Studenta din anul al doilea 

 

 

 

 

 

Source cover

Source Photo 1

Source Photo 2

Source Photo 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *