Studenta din anul II: Prima piesă: Provoacă

Spotted! Studenta din anul II s-a întors din vacanță. Umblă zvonul că și-a făcut apariția în sediul PRIME România. Stați pe-aproape, se anunță un an plin.

Did you miss me?


După o lungă absență printre postările voastre din feed, am hotărât să-mi fac în sfârșit apariția. Însă, cum sunt o împătimită a misterului, am vrut să mă las puțin așteptată și să vin odată cu 2019. New year, new me and many resolutions for this year. Așadar, să începem cum se cuvine, nu?


Salut toți bobocii PRIME și le spun bun venit în echipă. Ne vom cunoaște mai bine pe parcurs, așa că țineți pasul. Abia acum începe să fie distractiv.


Dacă anul trecut eram la început și încercam din toate câte puțin, peste vară mi-am definit prioritățile și mi-am setat GPS-ul carierei să meargă pe un singur drum. Au fost niște decizii dificile și trebuie să recunosc că am cumpănit destul de mult la ele. Sacrificiul era unul necesar pentru a-mi pune la punct viața profesională, deci am acceptat această provocare.


Mi-am dus pasiunea la un alt nivel, sperând ca în viitor să devină mai mult de atât. Și, cum orice început vine cu niște așteptări, am și eu câteva de la voi. Fie că vorbim de boboci, de cei mai mari sau de tinerele speranțe de la master, cred că toți v-ați confruntat la un moment dat cu monotonia. Da, viața de student mai are și momente d-astea. Mai ales că vine sesiunea (God bless us all) când mai apare și panica. Ei bine, pentru a vă salva de aceste sentimente agonizante, vă propun un mic experiment. E foarte simplu și amuzant, trust me.


Începem prin a-i dedica lunii ianuarie toate dorințele noastre, plus o Provocare. Deseori oamenii sunt împiedicați să-și atingă țelurile din pricina propriilor temeri, a gândurilor negative sau a stimei de sine scăzute. Partea bună: este o perioadă trecătoare; partea rea: apare în cele mai importante momente. Iar în facultate există multe momente cheie, când ai nevoie de tot curajul din lume.


Așa că, vă provoc să ieșiți din zona voastră de confort. Vorbiți în public, luați inițiativă, dezvăluiți-vă una dintre pasiuni, corectați profesorul dacă greșește, veniți cu o idee trăsnită în timpul brainstormingului, socializați cu ceilalți colegi din departamente, mergeți la cursurile celor mari sau duceți-vă în pijamalele voastre fancy la facultate. Să faceți ceva nou și care vă sperie nu înseamnă neapărat să faceți bungee jumping sau un salt cu parașuta. Uneori trebuie doar să vă înfruntați temerile sau să nu renunțați când devine greu. O să devină greu, dificil, îngrozitor de complicat, dar la un moment dat cineva vă va spune o glumă bună sau o idee trăsnită și o să ieșiți din blocajul care s-a creat în capul vostru. Începuturile sunt dificile, chiar dacă faci ceea ce îți place. Dar tocmai de aceea călătoria va merita.


Pentru cei care au dat deja piept cu Provocarea, singurul lucru pe care vi-l pot spune este să vă bucurați de ea și să așteptați. Puzzle-ul pe care l-am început azi are mai multe piese și nimeni nu va scăpa de el.


Studenta din anul II is back. Let the games begin.

Articol scris de: Mădălina Badea, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *