Supereroul ONG-urilor studențești: CMON

Pe timpul verii pare că toată lumea își ia vacanță, iar asta pune în dificultate multe ONG-uri, deoarece sunt șanse ca acestea să nu mai aibă acces la spațiul necesar pentru a-și desfășura activitatea, lucru de care ne-am lovit și noi. Totuși, orice situație complicată te obligă să găsești și o soluție, iar din problemele noastre a reieșit o prietenie la care nici nu am fi visat: am avut parte de sprijinul Centrului pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit (CMON).

CMON ne-a oferit o mână de ajutor punându-ne la dispoziție o locație mișto de desfășurat ședințele și întâlnirile, de aceea acum vrem să vă spunem câteva cuvinte despre ei. Centrul își propune să ajute ONG-urile din București cu orice au nevoie: spațiu gratuit pentru evenimente, cursuri și seminarii, dar și un curs online.

10% din ONG-urile românești dispar anual, iar tocmai din dorința combaterii acestui fenomen, Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit este sprijinul oricărei organizații de acest gen care are nevoie de ajutor.

Astfel, dacă ai nevoie de resurse sau sfaturi profesioniste care să te ajute în activitățile ONG-ului tău, nu ezita să contactezi CMON aici. Garantăm cea mai bună experiență de care poți avea parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *