The sweet taste of giving

O nouă primăvară înseamnă pentru #humansofPRIME entuziasmul, munca și emoțiile de a organiza încă un eveniment de lansare al revistei PR FWD.

Bucuria de a primi un cadou inspirat este ceea ce căutam să le oferim speakerilor noștri favoriți din cadrul acestui eveniment, iar ciocolata Chocolissimo s-a dovedit a fi cea mai potrivită alegere. Esențele tari se regăsesc în produse și experiențe de calitate, iar una dintre pasiunile comune a membrilor PRIME cu a celor de la Chocolissimo este de a face aceste produse și experiențe accesibile.

Chocolissimo ne-a oferit tablete de ciocolată fină din gama Sweetest Chocolate Telegram, menite să ne încânte oaspeții cu aroma boabelor de cacao. Ei se definesc prin varietatea produselor, dar și prin pasiunea cu care le creează, ce se resimte în detalii, specialitatea lor fiind cadourile interesante, originale și personalizate.

Pe site-ul https://chocolissimo.ro/ poți găsi cadouri pentru toate ocaziile, de la figurine de ciocolată până la trufe delicioase, fructe în ciocolată sau fondue catifelat, cu packaginguri autentice, elegante sau jucăușe. Pe acest site poți accesa și zona dedicată clienților corporate, unde poți găsi o gamă variată de cadouri cu un gust deosebit cu ocazia sărbătorilor de peste an, a aniversărilor de companie sau a lansării de produse, ori a petrecerilor interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *