Tipografia digitală – viitorul brandului tău

Trăind într-o lume alertă, plină de provocări şi aflată în continuă schimbare, în fiecare zi încercăm să ţinem pasul cu noile descoperiri şi să ne înlesnim pe cât posibil existenţa. Mai ales atunci când vine vorba despre crearea şi consolidarea identităţii brandului pe care îl promovezi, selecţionarea produselor şi serviciilor pe care alegi să le foloseşti este esenţială.

Mulţumită erei digitale, tehnologia de tip tipar digital se dezvoltă într-un ritm foarte alert. Astfel, fie că vrei să imprimi articole de îmbrăcăminte pentru echipamentele angajaţilor, să personalizezi diverse obiecte, precum brelocuri, căni ori pur şi simplu cauţi să printezi mape de prezentare, calendare, pliante care să te ajute în proiectele pe care le întreprinzi, acum te poţi bucura de cele mai bune servicii complete de print într-un singur loc. Dacă te regăseşti în situaţia în care ai nevoie de servicii şi producţie tipografică, print digital – printare color sau de servicii DTP de grafică şi design pentru printare, TipoMedia este cu siguranţă tipografia digitală/offset pe care o cauţi.

Pe lângă cele enunţate mai sus, iată o listă cu alte câteva servicii de print pe care TipoMedia le oferă clienţilor săi şi cu care contribuie la promovarea afacerilor lor:

1. Logo Design

Primul pas pentru o companie nouă este crearea unei identităţi vizuale, la baza căreia va sta întotdeauna logoul. Pe baza logoului şi a culorilor acestuia se vor stabili restul de elemente de design grafic ale firmei (cărţi de vizită, mape, coli cu antet, website etc.). Crearea unui logo trebuie să ţină cont de doi factori importanţi: obiectul de activitate al firmei şi publicul ţintă. Pe baza acestor factori se desenează forma logoului şi se aleg culorile acestuia. Identitatea afacerii tale trebuie să creeze impresia unui brand puternic şi să fie uşor de recunoscut în orice situaţie

2. Grafică/Design

Concepţia grafică a materialelor publicitare este extrem de importantă. De aceea, TipoMedia pune la dispoziţie proprii graficieni, pentru ca tu să beneficiezi de consiliere profesională încă de la începutul proiectului.

3. Cărţi de vizită

Mediul de afaceri din România a devenit din ce în ce mai competitiv. Dintotdeauna prima impresie a contat foarte mult şi este important ca prezentarea ta la orice întâlnire să fie impecabilă. Cărţile de vizită îţi pot aduce un avantaj considerabil în situaţiile de acest gen.

4. Afişe

Datorită costurilor mici şi a suprafeţei mari de printare, afişele sunt cea mai simplă formă de publicitate stradală sau interioară. Printarea se face pe echipamente de ultimă generaţie. Un afiş bine conceput poate prezenta, cu expunere maximă la publicul ţintă, mai multe informaţii cu costuri reduse.

5. Cataloage

Unul dintre produsele TipoMedia care te poate ajuta în a-ţi face brandul cunoscut pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată este catalogul de prezentare sau de produse. În format, A3+, A3, A4, A5, A6 sau orice altă dimensiune doreşti, designul frumos şi finisarea excelentă a acestor materiale contribuie la stabilirea scopului clar de a-ţi face cunoscute produsele, promoţiile şi serviciile firmei pe care o reprezinţi.

 

Oferta generoasă a tipografiei TipoMedia creează oportunităţi nenumărate pentru a alege ceea ce se potriveşte cel mai bine brandului tău. Calitatea gamei de produse şi servicii puse la dispoziţie clienţilor, precum şi promptitudinea unei echipe experimentate constituie atribute importante ale unei colaborări de durată între tine şi, credem noi, tipografia ce va face o diferenţă notabilă în promovarea afacerii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *