TipoMedia: Cadouri neașteptate

Chiar dacă perioada cadourilor a trecut deja prin viețile noastre, am încredere că ești o persoană cu o imaginație bogată și poți găsi cele mai originale momente în care să oferi daruri. Însă, dacă duci lipsă de idei poți rămâne în zona safe.

Prietenii tăi se vor amuza cu siguranță când vor primi o brichetă, chiar dacă sunt fumători sau nu. Cine știe când au nevoie de un foc, o lanternă micuță sau vor să aprindă discuția cu cineva special.

 

Dacă alegi să folosești serviciile TipoMedia, vei afla că un cadou banal se poate transforma într-o creație personală. Pot părea niște materiale promoționale. Folosite însă sub forma unui dar, devin unice.

Pe principiul acesta poți merge și dacă se apropie deadline-ul pentru cadourile de la job. Fie că mergi într-un teambuiding sau te pregătești intens pentru vreo ocazie specială, o brichetă colorată este mereu o alegere corectă. Nici prea mult, nici prea puțin, este un cadou care merge alăturat în nenumărate combinații ce pot aduce zâmbete pe buzele colegilor de la birou.

Iar dacă nu ai idee ce fel de brichetă vrei, TipoMedia te va ajuta cu siguranță. Poți alege dintr-o gamă variată: plastic, colorate, opace, metal, sus flacără și jos lanternă. Fie că ești casual sau un bussiness man de succes, printarea se face pe orice tip de brichetă. And check this out, toate sunt reîncărcabile.

Pentru a fi sigură că o să găsești ceea ce cauți, îți voi spune că aceste brichete au și nume distincte cum ar fi: Feroc, Plain, Resisto și Lecom.

Nu uita, simplitatea și originalitatea sunt caracteristicile unui cadou unic, cum este bricheta personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *