TipoMedia: Detaliile se țin în mapă

Orice organizator de eveniment știe că există câteva reguli nescrise după care se ghidează pentru a avea succes. Una dintre ele este organizarea atentă a detaliilor și o promovare corectă.

Pentru a îndeplini cele două condiții de mai sus, TipoMedia ne vine în ajutor. Fiind o tipografie atât de mare, varietatea de servicii este mai largă decât ne-am închipui, având chiar și obiecte personalizate. Deci să printezi câteva mape va fi foarte simplu.

Printarea se face pe echipamente de ultimă generație, Konica Minolta, la rezoluție de 1200dpi. Un clipboard sau o mapă bine concepută te poate prezenta ca pe un om organizat, atent la detalii și care nu ratează ideile bune. Și poate arăta, de asemenea, că este unul dintre acele materiale promoționale chiar foarte utile.

Astfel că, poți folosi acea mapă la întâlniri oficiale la birou, într-un pitch în echipa de PR sau chiar la facultate. Cum altfel îți poți păstra în ordine cursurile? În caz ca nu știi ce model să alegi, TipoMedia te ajută din nou. Poți alege din modele ca Ecological, Alpin, Alice, Comet, Greenwich, Mato, Liby, Tendex, Wally A4 și multe alte mape personalizate. Da, poți face asta.

 

Când imaginația și creativitatea se îmbină cu tehnologia tipografiei rezultă o mapă de păstrat în servieta pentru job.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *