TipoMedia – Pentru momente importante

În ciuda faptului că vremea nu a fost foarte blândă cu noi în ultima vreme și ne-a cam încurcat planurile de vacanță, vara râmăne în continuare cel mai plin de viată și, probabil, cel mai iubit anotimp. Acest lucru se datorează faptului că în acestă perioadă au loc o grămadă de evenimente: festivaluri de muzică, petreceri la piscină, concerte și, nu în ultimul rând, au loc foarte multe nunți.

Este bine cunoscut faptul că vara este anotimpul nunților. Este cald, frumos și colorat, o perioadă perfectă pentru o petrecere pe cinste. Și nu orice fel de petrecere, ci poate chiar cea mai importantă petrecere din viața unor persoane. Pentru că nunta este, așa cum am tot auzit-o pe bunica spunând, momentul acela la care fetițele visează de mici și de care băieții abia așteaptă să scape.

Un eveniment atât de important se pregătește din timp punându-se mare accent pe detalii. Unul dintre elementele nelipsite de la o nuntă sunt invitațiile. De ce? Acestea reflectă coperta poveștii de dragoste dintre cei doi îndrăgostiți, copertă ce te invită să iei parte la cea mai importantă filă din basmul lor. Pentru ca acestă copertă să se încadreze perfect în povestea ta noi îți propunem invitațiile de nuntă Tailor Made realizate de TipoMedia.

TipoMedia este o tipografie digitală care oferă servicii complete de print, print digital, printare color și servicii DTP de grafică și design pentru printare. Tipografia pune la dispoziție o gamă variată de invitații realizate pe comandă pentru fiecare client. Invitațiile de nuntă sunt efectuate în funcție de preferințele clienților astfel putând fi create modele unicat.

Așa cum am menționat anterior selecția se face dintr-o gamă variată de modele. Toate exemplarele sunt elegante și au un aer aparte. Începând de la invitațiile clasice, obținute prin embosare, acestea fiind acele invitații care au scrisul sau diverse elemente ieșite din relief, continuând cu cele de tip letterpress care sunt considerate o formă artistică de tipar și finalizând cu modele moderne, precum invitațiile de nuntă transparente din Plexiglas, dar să nu uităm și de cele cu model de lac selectiv, toate reprezintă modele noi de invitații care vor atrage atenția în momentul în care le veți oferi persoanelor dragi.

Prin faptul că TipoMedia dorește mereu să se dezvolte, să crească și să le ofere clienților doar produse de calitate ei privesc lucrurile diferit și caută mereu să reinterpreteze clasicul, astfel fiind realizate invitațiile de nuntă multistrat. Un model elegant, modern și plăcut vizual care s-a axat pe cel mai important aspect al invitației – cartonul – prin acest element a oferit acel ceva diferit de celelalte modele: duritate și culoare. Datorită stocului uriaș de tipuri de cartoane pe care îl posedă, aceștia pot onora cu succes și cele mai excentrice gusturi.

După alegerea modelul dorit invitațiile vor fi realizate de un „croitoraș” extrem de excentric și atent la detalii. Timpul de lucru variază între două și cinci zile în funcție de model și de numărul de bucăți comandate. Fiecare exemplar este atent verificat înainte de a fi expediat, iar produsele ajung în fiecare colțișor al țării în cel mai scurt timp.

Produsele generoase și variate oferite de tipografia TipoMedia se pot mula foarte bine pe dorințele tale. Raportul calitate-preț este, de asemenea, unul accesibil tuturor buzunarelor, iar echipa este foarte primitoare și deschisă noilor propuneri. Noi credem că aceste trei elemente sunt piesele de puzzle care lipsesc din „cutiuța ta” și care îți pot garanta o colaborare profesionistă, plăcută și, dacă dorești, de lungă durată.

Sursă foto: TipoMedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *