Vino alături de specialiștii în comunicare la PR Summit 2022!

În ultimii doi ani, cu toții am fost supuși unei presiuni fără precedent, ceea ce ne-a făcut să fim rezilienți la schimbările rapide și neașteptate. Izolarea, restricțiile, agitația publică, dezinformarea, teoriile conspiraționiste, instabilitatea socială și geopolitică au determinat companiile să își schimbe optica în comunicare, să fie mai atente la vocea publicurilor interesate, să se implice mai mult în comunitate. Întrebarea de pe buzele tuturor este acum: Cum acționăm în vremuri tulburi?

Răspunsul îl vom afla la PR & Communication Summit 2022, pe 7 aprilie, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ca în fiecare an, conferința aduce în prim plan cele mai importante subiecte din relațiile publice și comunicarea companiilor. Specialiști recunoscuți vor dezbate atât oportunitățile pe care le aduce acest an, cât și provocările cu care brandurile se confruntă în mod curent.

Printre subiectele acestei ediții se numără:

Reshaping Communication Strategies in Turbulent Times – Cum și-au recalibrat companiile strategiile pentru a asigura continuitate și coerența în comunicare

Top PR Trends That Brands Should Know About in 2022 – Cum se adaptează companiile și ce idei pot stârni creativitatea și ce tactici pot îmbunătăți strategiile

New Tactics in Corporate Communication – Cum să ții pasul cu schimbările din comunicarea coporativă

Creativity Meets Strategy: Innovative Ideas Generate Great Results – Cum să atragem și să rămânem în atenția publicului

Printre vorbitorii accestei ediții se numără: 

Ana Crivăț – Head of Corporate Affairs, Heineken România

Catalin Ioniță – Corporate Communication Coordinator, BCR

Sorana Savu – Senior Partner, Premium Communication

Oana Bulexa – Managing Partner, MSL The Practice

Alexandru Păiuș – Senior Partner, Image PR

Roxana Dibă – Managing Director, Golin România

Bogdan Tomoiagă – Executive Director, Graffiti PR

Ioana Mănoiu – General Manager, GMP PR

Ena Karabelas – Executive Director, Chapter 4 România

Oksana Kononova – CEO, LOOQME

Viktoriia Chernova – Chief Growth Officer, Newsfront Communications

Cristina Bazavan – Owner, Urban.ro

PR & Communication Summit revine anul acesta în formatul său clasic, cu participare în sala de conferință de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, susținut de o transmisiune live premium. Peste 1500 de practicieni în comunicare, relații publice, marketing, social media, digital, influenceri, jurnaliști și creatori de conținut sunt așteptați online și offline la coferinta, pe 7 aprilie.

PR & Communication Summit este un eveniment organizat în parteneriat cu Heineken România, Chapter 4 România, GMP PR, Golin, Graffiti PR, Image PR, MSL The Practice, Premium Communication și având sprijinul Asociației V3 și GWPR România.

Mai multe detalii despre eveniment sunt dinsponibile pe www.prsummit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *