What’s in your bag PR edition

Sigur ai auzit de renumitele articole ,,What’s in your bag?”, în care oamenii arată conținutul genții lor și necesitatea fiecărui obiect din ea. Iată, mai jos, varianta ,,What’s in your bag PR edition”.

În primul rând, cele mai basic obiecte sunt nelipsita agendă și un pix sau mai multe, în caz că pierzi unul sau dispare, într-un mod miraculos. În agendă notezi tot felul de idei, lucruri importante pentru cariera ta, îți faci programul zilnic, pentru a fi mai organizat și mai eficient și marchezi lucruri care trebuie să fie făcute la o anumită dată.

Ești în metrou, te plictisești, scoți o carte, cel mai probabil ceva din sfera Relațiilor Publice, până la urmă niciodată nu strică să înveți lucruri noi. Cu siguranță că, în geantă, există un astfel de obiect, mai ales când este nevoie de el. Ești prins imediat în multitudinea ideilor din cartea citită, nici nu-ți mai dai seama cum trece timpul și…ai ajuns la destinație.

Printre altele, un laptop este întotdeauna necesar. Fie că ai de rezolvat un task, ești în pauza de cafea și ai ceva rapid de comunicat sau pur și simplu vrei să vizionezi un serial, ai mereu lângă tine acest obiect. Te așezi confortabil, cu laptopul pe genunchi sau pe masă și cafeaua este mai savuroasă.

 

 

Căștile sunt prezente în buzunarul majorității oamenilor, deci, sunt un fel de trend, nu? Atunci când vrei să te detașezi de agitația orașului și de zgomotele neplăcute, dai play la piesa preferată și te relaxezi, măcar pentru câteva momente. Mai mult decât atât, le folosești pentru o conversație telefonică.

De la căști ajungem la telefon sau, în mai multe cuvinte, comunicare, informație, organizare și entertainment. E clar că nu ne putem lipsi de el, iar dacă rezolvăm toate treburile cu ajutorul acestuia, cu siguranță avem nevoie și de o baterie externă. Este la îndemână și ocupă puțin loc în geantă.

Cei cu un un spirit mai artsy, își vor arăta această latură, în unele momente. De aceea, un aparat foto poate surprinde orice cadru inspirat.

Nu în ultimul rând, un stick sau un card de memorie nu sunt mai puțin importante. Foarte mici, își pot găsi cu ușurință locul printre celelalte obiecte. Așa ne asigurăm că avem la îndemână materialele pe care le-am lucrat, în caz că laptopul se strică sau nu mai avem acces la Internet.

Articol scris de: Cristina Bradu, PR Executive and PR Tea & AD Cookies Organizer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *