World of Digital Fest 2023

Digital citizens își dau întâlnire în universul creativității și al imaginației fără bariere! Explorează fiecare colț al festivalului și răspunde provocărilor,  într-o experiență special concepută pentru tine!

This is our world! The World of Digital!  

______________________________________________________

𝙒𝙤𝙧𝙡𝙙 𝙤𝙛 𝘿𝙞𝙜𝙞𝙩𝙖𝙡 𝙁𝙚𝙨𝙩 – offline meeting of online creators!

Suntem parte din universul digital, dar el devine si mai interesant atunci când este îmbogățit cu experiențele offline! De aceea, pentru o zi ieșim din online și ne reîntâlnim într-un festival al conținutului și al creativității! Susținut de branduri cool, de cornere creative, activări originale, provocări, concursuri, networking, drinks, live concert! Unde: la evenimentul World of Digital Fest ce are loc pe 13 Septembrie, pe terasa Si-Lounge, începând cu 17.00.

Socializare, relaxare, momente surprinse în story-uri, reel-uri, postări, provocări creative sunt ingredientele pentru un eveniment perfect! ☺ Ca de obicei, avem și câteva surprize pregătite! Dezvăluim doar una dintre ele, acum: concertele acustice au un farmec aparte, așa că ne vom delecta cu un moment muzical live, oferit în parteneriat cu Roton România!

Participarea la eveniment este conditionață doar de o prezeță activă pe rețelele de socializare, confirmată printr-o înregistrare rapidă aici – https://worldofdigital.ro/our-events/ , iar singura metodă de plată acceptată este prin postări faine ☺ Show us how your creativity works!  

Pe lângă completarea formularul de înscriere de aici, daca vrei să primești notificări legate de activitățile pe care le pregătim și despre ce poți face la eveniment, recomandăm să apeși butonul Going la evenimentul de pe Facebook! 

Parteneri Gold: 𝗔𝗩𝗢𝗡 || 𝗜𝘃𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿𝗺 || 𝗦𝗶-𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲 || 𝗔𝗹𝗶𝗻 𝗚𝗵𝗶𝗻𝗲𝗮-𝗘𝘆𝗲𝘀 𝗦𝗰𝗮𝗻

Parteneri Silver: || 𝗣𝗼𝗸𝗲𝗱𝗶𝘀𝗲 

Entertainment Partner –𝗥𝗼𝘁𝗼𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰 – 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝗮𝗰𝘂𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗹𝗶𝘃𝗲

Educational Partner – 𝐔𝐍𝐀𝐓𝐂 – 𝐍𝐞𝐰 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧

Multimedia Partner – 𝗔𝗥𝗧𝗦𝗠𝗔

𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐨𝐟 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫!

Join Facebook Group – https://www.facebook.com/groups/worldofdigitalgroup   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *